OFERTĂ SPECIALĂ la FERMA PEDAGOGICĂ

pentru grupuri şcolare, lângă Bucureşti

PROGRAM SCURT (circa 3 ore) 

Pret: 29 RON/ persoană. Însoțitorii de grup: gratuit.

Prețul include: turul fermei cu activități interactive, vizitarea animalelor, a grădinilor, joacă în parc, tiroliană, urcare pe derdelușul de gazon.

PROGRAM LUNG (circa 5 ore) 

Pret: 49 RON/ persoană. Însoțitorii de grup: gratuit.

Prețul include: Costul activităților din fermă de la programul scurt, plus: atelier gratuit de montare de gazon, hrănirea animalelor, căutare de comori, pauză de masă, cules de plante medicinale și fructe de sezon și jocuri pe peluză.

ATELIERE SUPLIMENTARE

 obiectele produse vor fi luate acasă:

  • Modelaj în lut, in care vorbim despre fructe, legume și sol (ideal pentru 2-6 ani) – 15 lei/ persoană
  • Ateliere de plantare de plante perene la ghiveci (pentru toate vâstele) – 15 lei/ persoană
  • Morișcă de vânt (pentru toate vârstele) – 15 lei/ persoană
  • Mini-grădini cu plante, sol, pietre în vase decorative – 25 lei/ persoană
  • Pictură pe pietre – 25 lei/ persoană
  • Plimbare pe cai/ ponei, în manej – 25 lei/ persoană

Atelierele se pot desfășura în interior sau în exterior, în funcție de condițiile meteo. Pot fi incluse în program scurt sau lung. Prețul atelierul se adaugă la prețul programului. Putem oferi și alte ateliere, la cerere.

Pentru servirea mesei, vă recomandăm restaurantele vecine, apreciate de clienți:

Restaurant BonBon Club, tel. 0725.915.266, Alin
BBQ Cioragarla, dl. Mihai Bar, tel. 0723.624.974
Iris Pizza, dl. Nelu Comănescu, tel. 0743.333.401
(circa 20 lei/ meniu)

Pentru transport, vă recomandăm:

Lucasone Travel Tour, dl. Sorin Luca, tel. 0724.208.924
Costian Travel, tel. 0732.28.28.28, costian.travel@gmail.com

ferma-11

PROGRAMĂRI: tel. 0740.306.386 – Ioana Petrache

Completați și trimiteți pe e-mail contact@fermapedagogica.ro convenția de mai jos, pentru a stabili data și detaliile vizitelor dumneavoastră!

Descărcaţi de aici convenţia de vizitare a Fermei Pedagogice.

FERMA PEDAGOGICĂ se adresează grupurilor școlare, pe bază de programare. Vizitele private sunt bine-venite pe baza unei programări la lecție de echitație sau plimbare călare.
Tel. programări: CENTRUL DE ECHITAȚIE ‘LA GAZON’  0754 022 230
Proiectele FERMA PEDAGOGICĂ  și centrul de echitație LA GAZON sunt finanțate de firma SC RULOURI DE GAZON SRL, în cadrul acțiunilor de implicare socială și de parteneriat comunitar.
ferma-13-rulouri
Respectăm și promovăm un mod de viață sănătos, în aer liber, sportiv, apropiat de natură. Vă invităm să aflați mai multe despre noi și despre gazon, pe site www.rulouridegazon.ro
Lângă ferma RULOURI DE GAZON, centrul de LA GAZON și FERMA PEDAGOGICĂ se află SATUL OLANDEZ, lângă București, unde se formează o comunitate de vecini care respectă valorile. De vânzare: parcele de 400 mp, teren intravilan, cu utilități, cu parc și facilități.
www.satulolandez.ro  Facebook: Satul Olandez, tel. 0740 306 386

Răspundere:

Însoțitorii/ aparținătorii copiilor şi persoanelor fără putere de decizie sunt responsabili pentru aceştia, supravegherea permanentă este necesară. Ferma Pedagogică Sabareni este în incinta fermei Rulouri de Gazon, adică este un loc unde se desfăşoară activități specifice, cu utilaje, echipamente, maşini, animale. Este necesar să urmați regulile şi să aveți un comportament în măsură să evite orice evenimente neplăcute. Responsabilitatea pentru orice tip de acțiune şi urmările acestora aparține vizitatorilor, care înțeleg acest lucru şi şi-l asumă pe premisele responsabilității pentru acțiunile personale, ale prepuşilor şi minorilor. Vizitele fermei se vor face doar ca tururi ghidate, vizitatorii sunt în întregime responsabili pentru evenimentele din timpul vizitei în Fermă Pedagogică. Nu vă apropiați de utilaje, nu băgați mâna prin gardurile curților cu animale, nu mergeți în afara traseului stabilit de ghid.