OFERTĂ FERMA PEDAGOGICĂ

Ne adresăm grupurilor școlare organizate, cu programare.
Program Luni-Vineri 9:30-15:00.

Familiile pot participa la Clubul de grădinărit, sâmbăta.
Participarea în Club este oferită gratuit, celor care au completat Declarația 230 (2% din impozitul pe salariu pe anul anterior) în favoarea Fermei Pedagogice.

Avem două variante de petrecere a unei zile minunate la “Ferma Pedagogică”:

Activitate de o jumătate de zi sau excursie de o zi întreagă.

În ambele variante, copiii vor petrece timp și la locurile de joacă, se vor relaxa, vor învăța prin joc.
Va fi o zi de neuitat, pentru cei mici și pentru cei mari!

Activitate de jumătate de zi:

25 RON/ copil. Cadrele didactice, cadrele medicale, ghizii, șoferii beneficiază de gratuitate. Alți adulți însoțitori privați (rude, bone, tutori etc.): 50 lei/ pers.

Prețul include turul ghidat al parcului, cu oprire la locurile de joacă, cu opriri interactive pentru descoperiri și turul fermei de animale, cu contact direct cu animale mici și explicații.

Excursie de o zi intreagă:

45 RON/ copil. Cadrele didactice, cadrele medicale, ghizii, șoferii beneficiază de gratuitate. Alți adulți însoțitori privați (rude, bone, tutori etc.): 70 lei/ pers.

Prețul include: Costul activităților din fermă de la punctul A, costul materialelor de atelier.

Toate activitățile se desfașoară cu personal din partea Asociației Ferma Copiilor, dacă beneficiarul nu cere altfel.

Prețul se platește la sosire, pe bază de factură și chitanță sau anterior vizitei, prin bancă.

Exemple de ateliere recomandate:

  • Atelier de plantat rulouri de gazon (toate vârstele, adorat de copii) – fără cost suplimentar
  • Atelier de modelaj în lut, in care vorbim despre sol și fructe (ideal pentru 2-6 ani)
  • Ateliere de plantare de mici plante la ghiveci, în orice sezon (pentru toate vâstele)
  • alte ateliere, pe care le putem detalia împreună, în funcție de numărul de participanți si vârste. Atelierele se pot desfășura în interior sau în exterior, în funcție de condițiile meteo.

Completați și trimiteți pe e-mail contact@fermapedagogica.ro convenția de mai jos, pentru a stabili data și detaliile vizitelor dumneavoastră!

Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize plăcute!

Descărcați de aici convenția de vizitare a Fermei Pedagogice.

Nu servim masa, vă recomandăm să programați și să stabiliți meniul și prețul la unul dintre restaurantele autorizate din apropiere, care au cele mai bune recomandări ale grupurilor care ne-au vizitat deja:
BBQ Cioragarla, dl. Mihai Bar, tel. 0723.624.974
Iris Pizza, dl. Nelu Comănescu, tel. 0743.333.401

Pentru transport, vă recomandăm Lucasone Travel Tour, dl. Sorin Luca, tel. 0724.208.924
(Recomandările sunt bazate pe experiențe anterioare și nu ne angajăm pentru servicile/ produsele oferite de aceștia și nu există nici o obligație în a apela la serviciile lor.)

Răspundere:

Însoțitorii/ aparținătorii copiilor şi persoanelor fără putere de decizie sunt responsabili pentru aceştia, supravegherea permanentă este necesară. Ferma Pedagogică Sabareni este în incinta fermei Rulouri de Gazon, adică este un loc unde se desfăşoară activități specifice, cu utilaje, echipamente, maşini, animale. Este necesar să urmați regulile şi să aveți un comportament în măsură să evite orice evenimente neplăcute. Responsabilitatea pentru orice tip de acțiune şi urmările acestora aparține vizitatorilor, care înțeleg acest lucru şi şi-l asumă pe premisele responsabilității pentru acțiunile personale, ale prepuşilor şi minorilor. Vizitele fermei se vor face doar ca tururi ghidate, vizitatorii sunt în întregime responsabili pentru evenimentele din timpul vizitei în Fermă Pedagogică. Nu vă apropiați de utilaje, nu băgați mâna prin gardurile curților cu animale, nu mergeți în afara traseului stabilit de ghid.